Communicatie

Efficiënte communicatie, meldingen verminderen, automatische e-mail notificaties

Informatie delen zien wij als het belangrijkste communicatie-onderdeel. Een eerlijke dienstverlener wil zijn operationele proces openstellen voor opdrachtgevers. Dit maakt het namelijk mogelijk om consequent gedoseerde informatie te communiceren. Medewerkers die het werk uitvoeren kunnen via de app registreren wat ze bijvoorbeeld extra doen of bijzonderheden die ze zijn tegenkomen. Door dit de borgen wordt de informatie direct inzichtelijk voor de opdrachtgever. Het resultaat hiervan? Ontzorging, vertrouwen én een verbeterde samenwerking.

Praktijkverhalen van

Onze ambassadeurs

Michael Zevenhoven
Okee Bedrijfsdiensten
Management
Steeds meer opdrachtgevers willen een digitale verantwoording van wat we doen en dat we daar transparant over rapporteren. De RAI vond het een doorslaggevend pluspunt dat we met TranspaClean werken.
Peter Neuteboom
Stichting Meer Wonen
Management
Papieren rompslomp, talloze inspecties en veel reacties van mensen aan de balie zijn inmiddels bijna gereduceerd tot nul.
Pompe
Speciaalreiniging
Glazenwasser
Wij hoeven niet meer op zoek naar de opdrachtgever voor een fysieke handtekening omdat we zelf kunnen aftekenen, en dat scheelt me gewoon tijd.

Hét platform waar samenwerken gewoon werkt.

Wil je zelf zien hoe TranspaClean werkt? Maak een afspraak zodat we een gratis pilot kunnen inrichten, of u kunnen adviseren over digitalisering.
cross menu chevron-up