Ethische code TranspaClean

Geen boekwerken met juridische en onleesbare paparassen die meestal onder aan de streep toch niets waard zijn maar wel een heldere ethische code waarin staat waar we als bedrijf voor staan. Iedere medewerker en vertegenwoordiger die verbonden is met TranspaClean handelt naar deze ethische normen.

Vertrouwelijke informatie

Dit is samen met de integriteit misschien wel het belangrijkste onderdeel van ons ethische statement. Data die vertrouwelijk is, zal gegarandeerd ook vertrouwelijk door ons behandeld worden. Data die van een persoon is, blijft van deze persoon. Deze data is niet van TranspaClean maar van deze persoon zelf. Niemand kan bij deze gegevens zonder dat de persoon hier zelf toestemming voor geeft. Wij zullen deze gegevens absoluut nooit doorverkopen aan derden.

Integriteit van ons platform

Functionele aanpassingen worden getoetst aan de volgende criteria:

 • Draagt de functionaliteit bij aan de transparantie en inzichtelijkheid in de schoonmaak;
 • Stimuleert de functionaliteit eerlijk werken;
 • Draagt de functionaliteit bij aan de ontzorging van opdrachtgevers en gebouwgebruikers;
 • Draagt het bij aan de verbinding van -en communicatie tussen betrokken partijen;
  Behoudt het platform zijn onafhankelijke en gemeenschappelijke waarde;
 • Draagt het bij aan het verbeteren van de branche en het imago van de schoonmaak.

Beveiliging

Ook belangrijk om te vermelden is dat wij extreem veel waarde hechten aan een 100% waterdichte beveiliging. Ons platform wordt met de grootste zorg getest op beveiligingslekken en binnen onze software architectuur is nergens zoveel aandacht aan besteed als aan het veilig maken van de data. Om dit te waarborgen laten wij periodiek diverse audits uitvoeren op onze tools door gespecialiseerde bedrijven.

Belangenverstrengeling

TranspaClean verwacht dat medewerkers bij het uitvoeren van hun taken een beroep doen op hun beste objectieve inzicht in alle zaken waar TranspaClean bij betrokken is. Om objectief te blijven in hun denken en handelen, dienen alle medewerkers en vertegenwoordigers van TranspaClean volledig te vermijden dat er belangenverstrengeling ontstaat door het nastreven van eigenbelang. Integriteit staat bij ons centraal in ons doen en laten.

Wettelijke verplichtingen

Iedere medewerker dient natuurlijk de wet- en regelgeving na te leven bij het nemen van zakelijke beslissingen en in zijn/haar handelen. Iedere medewerker zal er in het bijzonder alles aan doen om op zijn vakgebied bij te blijven op het gebied van de wet- en regelgeving.

Omgang met gebruikers, klanten, collega´s

TranspaClean eist dat alle medewerkers te allen tijde handelen naar de hoogste integriteitsnormen. Wij staan erop dat alle personen met wie wij in contact komen (gebruikers, klanten, medewerkers, etc.) op een eerlijke en eerbiedige wijze door ons behandeld worden. Daarnaast hanteren wij een strikt beleid dat slechts in uiterste noodzaak toegang verleend wordt tot deze persoonlijke data.

Beleidsverklaring van TranspaClean

De hieronder vermelde regels van de Beleidsverklaring van TranspaClean worden te allen tijde te nageleefd:

 • Wij zullen altijd vertrouwelijk omgaan met data van personen en/of bedrijven;
 • We zullen nooit ontwikkelingen doen die de integriteit van het Platform en betrouwbaarheid van de informatie op welke manier dan ook zou kunnen schaden of in twijfel zou kunnen trekken.
 • Wij zullen nooit persoonsgegevens verkopen aan derden;
 • Wij zullen de veiligheid van uw gegevens altijd borgen door hier de hoogste prioriteit aan te geven;
 • Wij zullen wetgeving nooit overtreden;
 • Wij zullen altijd naar eer en geweten met gezond verstand handelen.
Praktijkverhalen van

Onze ambassadeurs

Michael Zevenhoven
Okee Bedrijfsdiensten
Management
Steeds meer opdrachtgevers willen een digitale verantwoording van wat we doen en dat we daar transparant over rapporteren. De RAI vond het een doorslaggevend pluspunt dat we met TranspaClean werken.
MeerWonen
Stichting MeerWonen
Management
Papieren rompslomp, talloze inspecties en veel reacties van mensen aan de balie zijn inmiddels bijna gereduceerd tot nul.
Pompe
Speciaalreiniging
Glazenwasser
Wij hoeven niet meer op zoek naar de opdrachtgever voor een fysieke handtekening omdat we zelf kunnen aftekenen, en dat scheelt me gewoon tijd.

Hét platform waar samenwerken gewoon werkt.

Wil je zelf zien hoe TranspaClean werkt? Maak een afspraak zodat we een gratis pilot kunnen inrichten, of u kunnen adviseren over digitalisering.
crossmenuchevron-up