Communicatie

Informatie delen zien wij als het belangrijkste communicatie-onderdeel. Een eerlijke dienstverlener wil zijn operationele proces openstellen voor opdrachtgevers.

Werkprogramma's

Een plek waar iedereen de juiste actuele afspraken kan vinden. Afspraken over reguliere dienstverlening, specialistische opdrachten, of voor op afroep dienstverlening kunnen worden geborgd en hiermee inzichtelijk gemaakt voor alle betrokken personen.

Planning

Afspraken worden uitgevoerd door vakkundige mensen. Geef houvast aan wat er wanneer moet gebeuren, maar geef tegelijkertijd ruimte om op de werkvloer te veranderen. Vooraf plannen, “On-the-fly” werken of achteraf controleren, het kan allemaal.

Rapportage

Dienstverleners en opdrachtgevers krijgen toegang tot krachtige rapportages over het gehele operationele proces van de dienstverlening. Proactieve tools maken het mogelijk om inzichten te verkrijgen in allerlei soorten data. Kies uit een lijst van KPI’s die relevant zijn voor uw situatie en stel hiermee uw eigen rapporten samen.

Samenwerken

Het woord platform zegt natuurlijk al genoeg. Bij een platform vinden partijen elkaar en het brengt ze samen. TranspaClean zorgt voor een onweerlegbare communicatie tussen alle bij de schoonmaak betrokken partijen.
samenwerken schoonmaak
Praktijkverhalen van

Onze ambassadeurs

Michael Zevenhoven
Okee Bedrijfsdiensten
Management
Steeds meer opdrachtgevers willen een digitale verantwoording van wat we doen en dat we daar transparant over rapporteren. De RAI vond het een doorslaggevend pluspunt dat we met TranspaClean werken.
MeerWonen
Stichting MeerWonen
Management
Papieren rompslomp, talloze inspecties en veel reacties van mensen aan de balie zijn inmiddels bijna gereduceerd tot nul.
Pompe
Speciaalreiniging
Glazenwasser
Wij hoeven niet meer op zoek naar de opdrachtgever voor een fysieke handtekening omdat we zelf kunnen aftekenen, en dat scheelt me gewoon tijd.

Hét platform waar samenwerken gewoon werkt.

Wil je zelf zien hoe TranspaClean werkt? Maak een afspraak zodat we een gratis pilot kunnen inrichten, of u kunnen adviseren over digitalisering.
crossmenuchevron-up