Over TranspaClean

In 2016 vroeg wooncorporatie Rijnhart Wonen tijdens een aanbesteding welk bedrijf 24/7 digitaal inzicht kon geven aan iedereen die wat te maken had met schoonmaak. TranspaClean is hier uit voort gekomen.

De visie van TranspaClean

Tijdens de oprichting van TranspaClean in 2017 werd de eerste visie vastgelegd. De visie was concreet en doelgericht: ‘De werkzaamheden vanuit een schoonmaakbedrijf inzichtelijk maken voor alle klanten’. Om de visie te verwerkelijken werd een platform gemaakt met de inzichtelijkheid als uitgangspunt. Het platform sloot nauw aan bij de visie, en overtuigde het platform steeds meer mensen en organisaties van de voordelen van transparant werken.

Na de eerste ervaring op de schoonmaakmarkt opgedaan te hebben, merkte TranpaClean dat er nog voor meerdere probleemgebieden een oplossing ontbrak. Door de flexibele structuur kreeg het TranspaClean-platform in snel tempo meerdere functionaliteiten om de verschillende problemen in de schoonmaak te tackelen. De visie groeide dan ook naar: ‘De schoonmaakwereld een betere plek maken, waarin het versterken van de samenwerking tussen schoonmaakpartijen op een inzichtelijke manier centraal staat’. Ook hiervoor blijft het platform het belangrijkste middel om stappen te maken in onze nieuwe visie. Het is daarom van cruciaal belang dat het platform mee blijft groeien.
Praktijkverhalen van

Onze ambassadeurs

Michael Zevenhoven
Okee Bedrijfsdiensten
Management
Steeds meer opdrachtgevers willen een digitale verantwoording van wat we doen en dat we daar transparant over rapporteren. De RAI vond het een doorslaggevend pluspunt dat we met TranspaClean werken.
MeerWonen
Stichting MeerWonen
Management
Papieren rompslomp, talloze inspecties en veel reacties van mensen aan de balie zijn inmiddels bijna gereduceerd tot nul.
Pompe
Speciaalreiniging
Glazenwasser
Wij hoeven niet meer op zoek naar de opdrachtgever voor een fysieke handtekening omdat we zelf kunnen aftekenen, en dat scheelt me gewoon tijd.

Hét platform waar samenwerken gewoon werkt.

Wil je zelf zien hoe TranspaClean werkt? Maak een afspraak zodat we een gratis pilot kunnen inrichten, of u kunnen adviseren over digitalisering.
crossmenuchevron-up