Rapportage

Inzicht in het verleden is de sleutel tot verbetering

Dienstverleners en opdrachtgevers krijgen toegang tot krachtige rapportages over het gehele operationele proces van de dienstverlening. Proactieve tools maken het mogelijk om inzichten te verkrijgen in allerlei soorten data. Kies uit een lijst van KPI’s die relevant zijn voor uw situatie en stel hiermee uw eigen rapporten samen. U kunt de KPI’s gebruiken om uw beleid op aan te passen of om in te zoomen op kansen en verbeterpunten. Wat voorheen alleen mogelijk was voor grote organisaties vanwege complexiteit en kosten, is nu ook beschikbaar voor MKB.

Praktijkverhalen van

Onze ambassadeurs

Michael Zevenhoven
Okee Bedrijfsdiensten
Management
Steeds meer opdrachtgevers willen een digitale verantwoording van wat we doen en dat we daar transparant over rapporteren. De RAI vond het een doorslaggevend pluspunt dat we met TranspaClean werken.
MeerWonen
Stichting MeerWonen
Management
Papieren rompslomp, talloze inspecties en veel reacties van mensen aan de balie zijn inmiddels bijna gereduceerd tot nul.
Pompe
Speciaalreiniging
Glazenwasser
Wij hoeven niet meer op zoek naar de opdrachtgever voor een fysieke handtekening omdat we zelf kunnen aftekenen, en dat scheelt me gewoon tijd.

Hét platform waar samenwerken gewoon werkt.

Wil je zelf zien hoe TranspaClean werkt? Maak een afspraak zodat we een gratis pilot kunnen inrichten, of u kunnen adviseren over digitalisering.
crossmenuchevron-up