Schoonmakers app

Op 8 juni 2022 toegevoegd door TranspaClean.

De uitvoerder,
of zoals wij hem noemen: schoonmaker.

Schoonmakers zijn in onze ogen ontzettend belangrijk. Iedere opdracht die wordt aangenomen komt uiteindelijk uit bij de schoonmaker. En juist daarom helpt de app van TranspaClean de schoonmaker met het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van zijn werk, terwijl er geen detail verloren gaat. Het schoonmaakbedrijf kan de werkprogramma's zeer gedetailleerd invoeren met tekst en foto's, waarna de app de schoonmaker helpt met de details op een subtiele en vriendelijke manier. Enkele belangrijke functies die hierbij helpen zijn:

 • De snelle zoekfunctie binnen het werkprogramma
 • De volledige uitsplitsing van vandaag of deze week
 • Automatische kleur en volgorde verschillen in taken, op basis van prioriteit
 • Automatische meldingen, herinneringen en notificaties
 • Overzicht van deze week
Schoonmaker,app,schoonmaak

Een leuk detail; de functies binnen de TranspaClean app zijn voor 80% bedacht door schoonmakers. Wij zijn constant met schoonmakers in gesprek om aanpassingen door te voeren om het werk nog leuker te maken!

Met trots naar huis

Het is natuurlijk geweldig dat de schoonmaker zo veel meer grip krijgt op zijn programma. Maar waar wij nog veel trotser op zijn, is onze workflow voor het trots maken van de schoonmaker. Het TranspaClean platform zit vol met functies om de opdrachtgevende en monitorende partijen te laten zien wat er extra gedaan wordt. Ook bieden wij de mogelijkheid om te laten weten als iets goed is gedaan via een simpel duimpje.

Hoe werkt het voor de schoonmaker?

Als je als schoonmaker de app opent (tikje met duim of wijsvinger) krijg je direct een duidelijk overzicht van al jouw werkzaamheden voor die dag of week. Je ziet de locaties waar je die dag aan de slag moet. En per locatie alle periodieke werkzaamheden.

Alles wat je moet doen: online, helder en duidelijk. Nooit meer misverstanden

Is er een éénmalige taak bij gekomen? Bijvoorbeeld een mutatie schoonmaak opdracht op nummer 24? Of is er iets veranderd in de sleutelprocedure? Is een collega ziek en moet jij de taken overnemen? Het staat allemaal op jouw smartphone. Geen misverstanden, heldere werkoverdracht, duidelijke instructies. Online dus actueel.

 • Elke werkdag een checklist met alle taken die aan de beurt zijn
 • Periodieke opdrachten op het juiste moment zichtbaar
 • Extra opdrachten direct zichtbaar
 • Bijzonderheden en resultaat van werkzaamheden vastleggen
 • Uren bijhouden: Werkdag, per locatie of specifieke opdrachten
 • Bouw een overzichtelijk werk archief op
Schoonmaker,app,schoonmaak

Kortom, met de schoonmaak app van TranspaClean krijgt de schoonmaker meer zelfstandigheid en geen onnodige telefoontjes met vragen over het werk.